Suggestions

Du même auteur

La race bovine Salers : un atout pour le développement de son territoire d'origine par son identité forte et des produits qualifiés

Archive ouverte | Agabriel, Jacques | CCSD

No matter which production system is considered (5% milk farms, 95% meatfarms), the Salers breed of cattle carries a strong image. Our work aims at showing that the development of the main territory in which the breed is found may...

In production of salers bulls, complementation of unweaned calves penalizes animal performance and economic results, milk supplementation improves them. En production de taurillons salers, la complémentation en concentré des broutards pénalise les performances zootechniques et économiques, l'apport supplémentaire de lait les améliore

Archive ouverte | Sepchat, Bernard | CCSD

National audience. La valorisation des mâles en race pure reste difficile dans les races allaitantes rustiques. La complémentation du broutard pèse fortement sur les coûts d’alimentation, alors que le lait produit p...

Young Salers suckled bull production: effect of diet on performance, carcass and muscle characteristics and meat quality

Archive ouverte | Serrano, E. | CCSD

International audience

Chargement des enrichissements...