Impact de la variété de l’offre légumes sur les consommations alimentaires de personnes âgées vivant en maison de retraite

Archive ouverte

Grassi, Anne-Sophie | Morizet, David | Depezay, Laurence | Giboreau, Agnès | Schwartz, Camille

Edité par CCSD -

Impact de la variété de l’offre légumes sur les consommations alimentaires de personnes âgées vivant en maison de retraite. 11. Journées francophones de nutrition

Consulter en ligne

Suggestions

Du même auteur

How to encourage acceptance of cold-served vegetable starters in children?

Archive ouverte | Ricci, Mélanie | CCSD

How to encourage acceptance of cold-served vegetable starters in children?. 6. european conference on sensory and consumer research: a sense of life

Predicting liking from consumption measurements based on camera recording. Application to the study of food preferences in children in a school restaurant

Archive ouverte | Giboreau, Agnès | CCSD

Predicting liking from consumption measurements based on camera recording. Application to the study of food preferences in children in a school restaurant. 1. Granqvist Culinary Arts & Meal Science Symposium

Impact de la variété de l'offre légumes sur les consommations alimentaires de personnes âgées vivant en maisons de retraite

Archive ouverte | Grassi, A. S. | CCSD

Impact de la variété de l'offre légumes sur les consommations alimentaires de personnes âgées vivant en maisons de retraite. 11. Journées francophones de nutrition

Chargement des enrichissements...