Suggestions

Du même auteur

Molecular Diagnosis of Brettanomyces bruxellensis’ Sulfur Dioxide Sensitivity Through Genotype Specific Method

Archive ouverte | Masneuf-Pomarede, Isabelle | CCSD

International audience. The yeast species Brettanomyces bruxellensis is associated with important economic losses due to red wine spoilage. The most common method to prevent and/or control B. bruxellensis spoilage i...

Research on the origin and the side effects of chitosan stabilizing properties in wine

Archive ouverte | Dols, Marguerite | CCSD

Research on the origin and the side effects of chitosan stabilizing properties in wine. Applied Natural Products : From Discoveries To Innovations

Diversité des Brettanomyces et de leur résistance au SO2. Les nouvelles avancées vers une meilleure gestion du SO2 en vinification.

Archive ouverte | Rousseaux, Sandrine | CCSD

International audience. Des recherches ont été menées par le Groupe National « Lutte contre Brettanomyces » et plus particulièrement sur la relation SO2 et Brettanomyces bruxellensis afin d’approfondir les connaissa...

Chargement des enrichissements...