Comparison between microwave hydrodiffusion and pressing for plum juice extraction
Archive ouverte
| Cendres, Aurélie | CCSD
International audience.
Microwave (MW) hydrodiffusion and gravity, a process initially developed for extraction ofphytonutrients, can be adapted for production of an organoleptically pleasant juice, which iscompared...
Lab and pilot-scale ultrasound-assisted water extraction of polyphenols from apple pomace.
Archive ouverte
| Pingret, Daniella | CCSD
International audience
Composition of clear and cloudy juices from French and Polish apples in relation to processing technology
Archive ouverte
| Markowski, Jaroslaw | CCSD
International audience.
Four technologies of clear and cloudy juice production according to typical Polish and French procedures were investigated with six apple cultivars. Clear juices were produced using technolog...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux