La race a-t-elle un effet sur la qualité sensorielle de la viande de jeune bovin ?
Archive ouverte
| Conanec, Alexandre | CCSD
International audience.
Within the framework of the European consortium GemQual, 436 young cattle from 15 different cattle breeds were reared in similarlivestock systems in order to assess the impact of the breed on...
Has breed any effect on beef sensory quality?
Archive ouverte
| Conanec, Alexandre | CCSD
International audience.
A total of 436 young cattle from 15 cattle breeds were reared in as similar conditions as possible to evaluate the impact of breed on sensory quality of beef from longissimus muscle determine...
Relationship between collagen characteristics, lipid content and raw and cooked texture of meat from young bulls of fifteen European breeds
Archive ouverte
| Christensen, Mette | CCSD
International audience.
Variations in texture were determined for 10 day aged raw and cooked Longissimus thoracis (LT) muscle from 436 bulls of 15 European cattle breeds slaughtered at an age of 13–16 months. Variat...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux