Water sorption properties of brewer's spent grain: A study aimed at its stabilization for further conversion into value-added products
Archive ouverte
| Sanches, Marcio Augusto Ribeiro | CCSD
International audience.
Due to its high moisture content and perishability, the water adsorption isotherms, and thermodynamic properties of brewer's spent grain obtained from barley malt (BSGL) and wheat malt based ...
COMBINED TREATMENT WITH ALKALINE HYDROGEN PEROXIDE AND ULTRASOUND TO INTENSIFY EXTRACTION OF PROTEINS FROM BREWER'S SPENT GRAIN
Archive ouverte
| Sanches, Marcio Augusto Ribeiro | CCSD
International audience
Hydrothermal processes applied to starch and flours: interests to design tailored functional and clean label ingredients, a review.
Archive ouverte
| Le-Bail, Alain | CCSD
International audience
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux