Ultrasound (US) enhances the hydration of sorghum (Sorghum bicolor) grains
Archive ouverte
| Patero, Tatiane | CCSD
International audience
Computational Fluid Dynamics Analysis of Viscosity Influence on Thermal In-Package Liquid Food Process
Archive ouverte
| Augusto, Pedro E.D. | CCSD
International audience.
Food processes must ensure safety and high-quality products for a growing demand consumer creating needs for its better unit operations knowledge. Computational fluid dynamics (CFD) have been...
Determining the Convective Heat Transfer Coefficient (h) in Thermal Process of Foods
Archive ouverte
| Augusto, Pedro E.D. | CCSD
International audience.
Thermal processing is the most important and utilized method for food preservation, being those carried out with the food inside the package the most appropriated for safety consumption guara...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux