International audience.
Aims: This study aimed to determine influence of post-harvest treatments on PAH's formation in raw cocoa.Study Design: A total of 370 samples were analyzed during 2014 and 2015 cocoa harvesti...
Screening of Anti-fungal Bacillus Strains and Influence of their Application on Cocoa Beans Fermentation and Final Bean Quality
Archive ouverte
| Kadjo, Adobi Christian | CCSD
International audience.
Aims: Contamination with filamentous fungi reduces the quality of cocoa beans and poses a health risk for consumers due to the potential accumulation of mycotoxins. The aim of this study was ...
Rhizopus sp. as Antagonist Fungi Against Ochratoxin a Production by Aspergillus carbonarius in raw cocoa beans
Archive ouverte
| Kedjebo, Didier Kra Brou | CCSD
International audience.
Ochratoxin A (OTA) is produced generally by the mold of the genera Aspergillus in cocoa beans. This study evaluated the antifungal activity of a strain of Rhizopus sp. on an OTA-producing mol...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux