International audience.
The positive effects of plant-based protein consumption have been reported, nonetheless, several disadvantages suchgrassy or beany off-flavors are encountered (1) and are limiting the consume...
Effects of extraction pH on the volatile compounds from pea protein isolate: Semi-Quantification method using HS-SPME-GC-MS
Archive ouverte
| Fischer, Estelle | CCSD
International audience.
HS-SPME-GC-MS is widely used to characterize the profile of volatile compounds despite some bad uses with a lack of information on the precision and repeatability of this technique. This work...
Pisum sativum vs Glycine max, a comparative review of nutritional, physicochemical, and sensory properties for food uses
Archive ouverte
| Fischer, Estelle | CCSD
International audience.
Background; Current issues surrounding meat consumption and changes in eating habits have motivated the development of meat substitutes. Vegetable proteins, especially legume proteins, are of...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux