Persistence of Hepatitis A Virus in Fresh Produce and Production Environments, and the Effect of Disinfection Procedures: A Review
Archive ouverte
| Cook, N. | CCSD
International audience.
Although information is limited, it is evident that prolonged persistence of infectious Hepatitis A virus (HAV) is a factor in the transmission of the virus via fresh produce. Consequently, d...
The impact of temperature on the inactivation of enteric viruses in food and water: a review
Archive ouverte
| Bertrand, I. | CCSD
International audience.
Temperature is considered as the major factor determining virus inactivation in the environment. Food industries, therefore, widely apply temperature as virus inactivating parameter. This rev...
Survival, persistence and occurrence of human adenoviruses in natural groundwater
Archive ouverte
| Ogorzaly, Leslie | CCSD
International audience
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux