Chemical composition and bioactivity status of Pancratium maritimum (sea lily) subjected to kombucha fermentation
Archive ouverte
| Jouaidi, Marwa | CCSD
International audience.
Pancratium maritimum L. or sea lily is a bulb perennial plant from Amaryllidaceae family growing wild in the sandy coasts of the Mediterranean regions. Nowadays, P. maritimum is a neglected a...
Changes in the chemical profile and bioactive potentialities of Kombucha fermented Salvia aegyptiaca tea
Archive ouverte
| Reguigui, Amira | CCSD
International audience.
Kombucha is a traditionally non-alcoholic drink prepared by fermenting sweet-flavored black tea with tea fungus. In the present study, Salvia aegyptiaca tea was used as alternative substrate ...
Kombucha analogues around the world:. Kombucha analogues around the world:: A review
Archive ouverte
| Barakat, Nathalie | CCSD
International audience.
Kombucha is a traditional healthy beverage usually made by the fermentation of sweetened tea with a symbiotic culture of bacteria and yeast. The consumption of kombucha is associated with num...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux