What is the impact of the farming system on the quality of the chicken breast meat?
Archive ouverte
| Albechaalany, John | CCSD
International audience.
The study aimed to assess the quality characteristics of the four main types of chicken fillets produced in France.The research was conducted on a set of 7,843 fillets collected from commerci...
A new algorithmic approach to better predict eating quality from rearing practices.
Archive ouverte
| Albechaalany, J. | CCSD
Various Statistical Approaches to Assess and Predict Carcass and Meat Quality Traits
International audience.
The beef industry is organized around different stakeholders, each with their own expectations, sometimes antagonistic. This article first outlines these differing perspectives. Then, various...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux