Consulter en ligne

Suggestions

Du même auteur

Sulfur in determining seed protein composition: present understanding of its interaction with abiotic stresses and future directions

Archive ouverte | Bonnot, Titouan | CCSD

International audience. Abstract Improving and stabilizing the quality of seed proteins are of growing interest in the current food and agroecological transitions. Sulfur is a key determinant of this quality since i...

Importance du sulfate vacuolaire pour l’établissement du rendement et de la qualité des graines de pois

Archive ouverte | Bachelet, Fanélie | CCSD

National audience. Les graines de pois constituent un aliment sain et nourrissant, notamment de par leur forte teneur en protéines (environ 25%). La qualité nutritionnelle de ces protéines est néanmoins limitée par ...

Use of translational genomics to identify genes important for legume seed filling

Archive ouverte | Noguero, Mélanie | CCSD

BAP GEAPSI J.M.Prosperi : Equipe DAVEM = Diversité et Adaptation de la Vigne et des Espèces Méditerranéennes. International audience. Translational genomics, i.e., the transfer of genetic information from model spec...

Chargement des enrichissements...