Suggestions

Du même auteur

Genetic variability of gliadins, glutenins, beta-amylases, alpha-esterases, peroxidases, acid phosphatases composition in wheat (T. aestivum). Variabilite genetique de la composition des gliadines, glutenines, beta-amylases, alpha-esterases, peroxydases et phosphatases acides du ble (T. aestivum)

Archive ouverte | Auriau, P. | CCSD

National audience

Bread-making quality of wheat hybrids through various technological tests. Une étude de la qualité des blés hybrides à travers différents tests technologiques

Archive ouverte | Oury, F.X. | CCSD

National audience. Thirty-three winter wheat hybrids produced using a chemical hybridizing agent, and their 27 parents, were compared for bread-making quality. Samples of kernels used for technological tests were ob...

Une étude du rôle des gluténines de haut poids moléculaire chez les blés hybrides : effet sur la qualité en situation d'hétérozygotie

Archive ouverte | Oury, F.X. | CCSD

National audience

Chargement des enrichissements...