Quantification of pepsin in rennet using a monoclonal antibody-based inhibition ELISA
Archive ouverte
| Rolet-Répécaud, Odile | CCSD
6 graph..
Pepsin and chymosin are milk-clotting enzymes found in rennets. They differ in their pH and temperature sensitivities and their milk-clotting activity (MCA)/proteolytic activity ratio which impact cheese t...
Development and evaluation of a monoclonal antibody-based inhibition ELISA for the quantification of chymosin in solution
Archive ouverte
| Rolet-Répécaud, Odile | CCSD
Chymosin is the major enzyme of natural rennet, traditionally used in cheese making for its high milk-clottingactivity. For technical reasons, an accurate characterization of rennet should include its total clotting activity and a...
Antibodies Collection dedicated to food components
Archive ouverte
| Tranquet, Olivier | CCSD
absent
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux