Comparing sensory descriptive methods for steam cooked potatoes: Optimized descriptive profile vs. conventional profile
Archive ouverte
| Pecourt, Amélie | CCSD
International audience
Remote difference tests through the Internet arount the world: Sensodist in France, Italy, Madagascar & Vietnam
Archive ouverte
| Dacremont, Catherine | CCSD
Remote difference tests through the Internet arount the world: Sensodist in France, Italy, Madagascar & Vietnam. 9. Pangborn sensory science symposium
Cross-cultural differences in consumer quality perception of rice
Archive ouverte
| Son, Jungsoo | CCSD
International audience.
Most aspects of food product quality perception are culture-bound. We present a cross-cultural study aiming at understandinghow consumers from four countries (French, Japanese, Korean and Tha...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux