Intraspecies genomic diversity and natural population structure of the meat-borne lactic acid bacterium Lactobacillus sakei
Archive ouverte
| Chaillou, Stephane | CCSD
Lactobacillus sakei is a food-borne bacterium naturally found in meat and fish products. A study was performed to examine the intraspecies diversity among 73 isolates sourced from laboratory collections in several different countr...
Intra-species diversity of Lactobacillus sakei as a tool for designing biopreservative cultures of fresh meat
Archive ouverte
| Chaillou, Stephane | CCSD
absent
Population genetics of [i]Lactobacillus sakei[/i] reveals three lineages with distinct evolutionary histories
Archive ouverte
| Chaillou, Stephane | CCSD
Lactobacillus sakei plays a major role in meat fermentation and in the preservation of fresh meat. The large diversity of L. sakei strains represents a valuable and exploitable asset in the development of a variety of industrial a...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux