Antioxidant effects of extra virgin olive oil enriched by myrtle phenolic extracts on iron-mediated lipid peroxidation under intestinal conditions model
Archive ouverte
| Dairi, Sofiane | CCSD
International audience
Exploration of reaction mechanisms of anthocyanin degradation in a roselle extract through kinetic studies on formulated model media
Archive ouverte
| Sinela, André Mundombe | CCSD
Effect of oxygen, polyphenols and metals was studied on degradation of delphinidin and cyanidin 3-O-sambubioside of Hibiscus sabdariffa L. Experiments were conducted on aqueous extracts degassed or not, an isolated polyphenolic fr...
Effect of Temperature on Acidity and Hydration Equilibrium Constants of Delphinidin-3-O- and Cyanidin-3-O-sambubioside Calculated from Uni- and Multiwavelength Spectroscopic Data
Archive ouverte
| Vidot, Kévin | CCSD
Delphinidin-3-O-sambubioside and cyanidin-3-O-sambubioside are the main anthocyanins of Hibiscus sabdariffacalyces, traditionally used to make a bright red beverage by decoction in water. At natural pH, these anthocyanins are main...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux