How does culture affects the belief on rice cooking? Cross cultural study among Korea, Japan, Thailand and France
Archive ouverte
| Son, Jung-Soo | CCSD
How does culture affects the belief on rice cooking? Cross cultural study among Korea, Japan, Thailand and France. 9. Pangborn sensory science symposium
Understanding the effect of culture on food representations using word associations: The case of "rice" and "good rice"
Archive ouverte
| Son, Jung-Soo | CCSD
Clef UT:000326427100006. International audience.
Consumers' perception toward rice was studied using a word association task in Korea, Japan, Thailand and France. A total of 195 participants from four countries were...
Cross-cultural differences in consumer quality perception of rice
Archive ouverte
| Son, Jungsoo | CCSD
International audience.
Most aspects of food product quality perception are culture-bound. We present a cross-cultural study aiming at understandinghow consumers from four countries (French, Japanese, Korean and Tha...
Chargement des enrichissements...
Que pensez-vous de cette ressource ? Donnez-nous votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Export en cours
Veuillez patienter...
Modifier votre avis
Les champs indiqués par le symbole * sont obligatoires.
Mémoriser la recherche
La recherche sera conservée dans votre compte et pourra être rejouée à tout moment.
Votre alerte est enregistrée
Vous pouvez gérer vos alertes directement dans votre compte
M'abonner aux événements de la même catégorie
Abonnez-vous aux événements de la catégorie et recevez les nouveautés par email.
Partage d'encart
Copiez ce code et collez-le sur votre site pour afficher l'encart
Ou vous pouvez la partager sur les réseaux sociaux